Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

World Electric Vehicle Symposium - EVS33 - Verenigde Staten

Save-the-date voor het grootste symposium ter wereld op het gebied van elektrisch vervoer - EVS33. Dit symposium vindt plaats van 14 tot en met 17 juni 2020 in de Verenigde Staten. Nederland is aanwezig met een NL-paviljoen.

De ministeries van Infrastructuur en Waterstaat en Buitenlandse Zaken, de gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, het Formule E-Team en RVO organiseren een Nederlands paviljoen op EVS33 in Portland (Oregon). Dit paviljoen laat de Nederlandse aanpak op gebied van zero emissie vervoer zien (hele waardeketen, zoals vervoermiddelen, energie infrastructuur en mobiliteitsdiensten) en huisvest de Nederlandse delegatie op dit gebied.

Voorafgaand aan EVS33 organiseert de provincie Noord-HollandExterne link een missie naar Californië op het gebied van duurzame en slimme mobiliteit. Het is mogelijk om zowel aan het Nederlands paviljoen als aan die missie deel te nemen.

De organisatie en het inhoudelijke programma op het NL-paviljoen is in ontwikkeling. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u in maart een informatiebijeenkomstExterne link bijwonen over de organisatie en het programma.

Interesse in deelname?

Heeft u belangstelling om aanwezig te zijn en deel te nemen aan het Nederlandse paviljoen op EVS33, reserveer dan 14-17 juni 2020 alvast in uw agenda. U kunt uw interesse alvast kenbaar maken via het registratieformulierExterne link. We nemen u dan in elk geval mee in de verdere communicatie hierover.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Portland (Oregon)

Datum

Zo 14 jun 2020 - 17 jun 2020

Kosten

Gratis