Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Zakendoen in de Golfregio

De Golfregio biedt veel kansen voor Nederlandse ondernemers. Met name op het snijvlak van water, energie en voedsel. In de Golfregio kan je een grote markt met ruim 50 miljoen mensen bereiken. Heb je interesse in die regio? Kom dan op donderdag 20 juni naar het evenenemt Zakendoen in de Golfregio in Arnhem.

Tijdens het evenement hoor je meer over de zakelijke kansen en ontwikkelingen in Koeweit, Oman, Qatar, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. Deze markt vraagt om een gedegen voorbereiding.

De Golflanden zijn de grootste verbruikers van water en energie per inwoner in de wereld. De landen importeren nu nog het merendeel van hun voedsel, maar zij willen dit graag radicaal veranderen.

De thema's water, energie en voedsel komen tijdens het plenaire gedeelte van het evenement aan bod. Hierna bestaat het programma uit 2 breakoutsessies. In de ene sessie krijg je te horen over de exportondersteuningsmogelijkheden van onder meer de KVK en RVO.nl. In de andere sessie staan de economische kansen die de Dubai Expo 2020 en WK 2022 in Qatar je bieden centraal.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Kosten

Gratis