Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Zakendoen in en met Spanje

Heeft u interesse om zaken te doen in Spanje en wilt u uw mogelijkheden verkennen als Nederlandse ondernemer? Kom dan op 23 oktober naar de bijeenkomst over zakendoen in en met Spanje, in Breda.

De Vuelta als gangmaker

In augustus 2020 zal Breda het toneel vormen voor zowel de start als de finish van de 3e etappe van de Vuelta. In aanloop naar de bijeenkomst zullen diverse activiteiten plaatsvinden op onder andere cultureel, culinair en educatief gebied. In het kader hiervan organiseert de gemeente Breda op woensdag 23 oktober 2019 een bijeenkomst over het zakendoen in en met Spanje. Samenwerkingspartners voor dit evenement zijn de Kamer Van Koophandel (KVK) en De BIZ (Beter Internationaal Zakendoen).

Deze bijeenkomst is bedoeld om Nederlandse bedrijven bewust te maken van, en te informeren over de zakelijke kansen in Spanje. Er wordt ingegaan op hoe een dergelijk internationaal sportevenement optimaal benut kan worden door bedrijven. Daarnaast wordt aandacht besteed aan omgangsvormen in de Spaanse zakelijke cultuur.

Programma

In verschillende workshops worden de deelnemers geïnformeerd over de kansen die de Spaanse markt te bieden heeft. U krijgt ook informatie over de specifieke en juridische aspecten van het oprichten van een bedrijf in Spanje. Daarnaast vertellen ondernemers over hun ervaringen bij het zakendoen in dit land. Behalve kennisoverdracht is er ook gelegenheid om te netwerken. Bram Tankink, ervaringsdeskundige met 5 deelnames aan de Vuelta, zal de inspirerende afsluiting van de bijeenkomst verzorgen. Het volledig programma vindt u op de website van de KVKExterne link.

Deelname en kosten

Meld u aanExterne link. Deelname kost € 50 per persoon.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Ad Donders, Ondernemersadviseur Internationaal ZakendoenT: 088 585 2641M: 06 5337 6205E: ad.donders@kvk.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Chassé Theater
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK Breda

Datum

Wo 23 okt 2019 13:30 uur

Kosten

  • Deelname kost € 50 per persoon