Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Zakendoen in Turkije

Wilt u ondernemen in Turkije en zich hierover goed laten informeren? Kom dan naar het evenement Zakendoen in Turkije op 14 januari in Den Haag. Ervaren ondernemers en experts van de overheid delen waardevolle informatie en tips. Doe hier uw voordeel mee en schrijf u in!

Tijdens de bijeenkomst vertelt de Nederlandse ambassade over de laatste ontwikkelingen die voor zakendoen belangrijk zijn. Ook delen zij de zakelijke kansen die zij in Turkije zien voor Nederlandse ondernemers zoals u. Hun plaatselijke kennis is hierbij onmisbaar. Verder is er een panel, waarbij u informatie opsteekt van andere ondernemers met ervaring in Turkije.

Interessant voor u?

Dit evenement is ideaal als u meer wilt weten over wat er precies komt kijken bij het zakendoen in Turkije. Behalve economische ontwikkelingen en kansen komen ook praktische tips aan bod. Bijvoorbeeld hoe de Nederlandse overheid u kan helpen bij uw plannen. Ook als u specifieke vragen heeft, zit u goed. Economische medewerkers van de Nederlandse ambassade en het consulaat-generaal zijn er om uw vragen te beantwoorden.

Kansrijke sectoren in Turkije

De bijeenkomst biedt informatie aan ondernemers uit elke sector. Het Nederlandse economisch netwerk in Turkije ziet specifieke kansen in de volgende sectoren:

  • Groene en slimme steden;
  • Water;
  • Duurzame en hernieuwbare energie;
  • Landbouw.

Programma

TijdOnderdeel
14:15 - 14:30 uurInloop
14:30 - 14:35 uurOpening door RVO.nl
14:35 - 15:00 uurKeynote: update economische ontwikkelingen en kansen
15:00 - 15:20 uurInstrumentarium RVO.nl
15:20 - 15:30 uurKoffiepauze
15:30 - 15:55 uurPanel met ondernemers over zakendoen in Turkije
15:55 - 16:20 uurQ&A met de ambassade over de kansen in de 4 sectoren
16:20 - 16:30 uurWrap-up en afsluiting
16:30 - 17:30 uurNetwerkborrel

Uw inbreng voor het programma

Graag horen we van u welke vragen u heeft en wat u graag zou horen over de kansen in de 4 sectoren. Heeft u een specifieke vraag over markttoegang in Turkije die u wilt bespreken? Dan ontvangen wij de vraag graag voorzien van de specifieke casus en HS code. Mail deze vóór 7 januari naar Kim Mulder.Externe link

Deelname en kosten

Meld u aanExterne link vóór 9 januari. Deelname is gratis. U krijgt na aanmelding een ontvangstbericht. Een week voor het evenement krijgt u een definitieve bevestiging.Let op: er is een beperkt aantal plaatsen. Bedrijven die actief zijn in de 4 sectoren krijgen voorrang. Als u zonder afmelding niet komt, wordt er € 75 in rekening gebracht.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Kim Mulder, Business Development Coach Turkije, Rijksdienst voor Ondernemend NederlandE: kim.mulder-romeijn@rvo.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

  • Meld u aan vóór 9 januari
  • Deelname is gratis
  • Bij afwezigheid zonder afmelding betaalt u € 75
  • Let op: het aantal plaatsen is beperkt