Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Zakendoen met de Verenigde Naties - Innovatie voor noodhulp en wederopbouw

Heeft u een innovatief product om de noodhulp en wederopbouw te verbeteren? En denkt u dat uw product geschikt is voor VN-organisaties en NGO’s? Kom dan op 28 maart naar de bijeenkomst Zakendoen met de Verenigde Naties (VN) - Innovatie voor noodhulp en wederopbouw, bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Het Nederlandse bedrijfsleven heeft veel te bieden in oplossingen bij noodhulp en wederopbouw. Dat blijkt ook uit de bestedingen van de VN. In 2017 besteedden de VN-organisaties in totaal $ 511,8 miljoen bij Nederlandse bedrijven, uit een totaal budget van $ 18,6 miljard.

Programma

Tijdens een paneldiscussie spreken we over innovatie binnen noodhulp en wederopbouw. Ook komt u te weten welke kansen er liggen bij de VN-organisaties. Bedrijven die al zakendoen met de VN delen hun ervaringen. U hoort meer over het zakendoen in fragiele staten en samenwerken met internationale hulporganisaties.

Op de informatiemarkt ziet u innovatieve producten die al met succes worden toegepast in deze sector. RVO.nl informeert u graag over financieringsmogelijkheden bij de VN.

Bekijk het volledige programma.Externe link

UN International Procurement Seminar

De bijeenkomst is ook bedoeld als voorbereiding op het UN International Procurement Seminar. RVO.nl organiseert dit seminar samen met Enterprise Ireland en UK Department for International Trade op 12 en 13 juni in UN City Kopenhagen. In een-op-eengesprekken maakt u kennis met de inkoopexperts van de deelnemende VN-organisaties: UNICEF, UNFPA, UNOPS, UNDP, UNGM, UNPD, WHO, WFP en UNHCR. U ontmoet ook vele andere strategische partners.

Tijdens de voorbereidingsbijeenkomst op 28 maart krijgt u meer informatie over het UN International Procurement Seminar in Kopenhagen. Staat uw bedrijf geregistreerd in UNGM? Dan kunt u zich ter plekke inschrijven voor het seminar op 12 of 13 juni.

Aanmelden niet meer mogelijk

U kunt zich niet meer aanmelden voor de bijeenkomst op 28 maart.

Meer informatie

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Prinses Beatrixlaan 2
2595 AL Den Haag

Datum

Do 28 mrt 2019 11:00 uur

Kosten

Deelname is gratis