Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Zakendoen met Spanje

In augustus 2020 vormt Breda het toneel voor zowel de start als finish van de 3e etappe van de Vuelta. In de aanloop hiernaartoe vinden diverse activiteiten op cultureel, culinair en educatief gebied plaats.

Vuelta als gangmaker

De gemeente Breda organiseert op woensdag 23 oktober 2019 samen met KVK en de BIZ (Beter Internationaal Zakendoen) een bijeenkomst over zakendoen in en met Spanje. Om hierdoor Nederlandse bedrijven bewust te maken en te informeren over zakelijke kansen in Spanje. En hoe kun je een internationaal sportevenement als de Vuelta optimaal benutten als bedrijf. Daarnaast komt het omgaan met de Spaanse zakelijke cultuur aan bod.

In workshops worden de deelnemers geïnformeerd over de kansen die de Spaanse markt te bieden heeft en de specifieke en juridische aspecten van het oprichten van een bedrijf in Spanje. Ook geven ondernemers inzicht in hun ervaringen bij het zakendoen met Spanje. Naast kennisoverdracht is er gelegenheid om te netwerken.

Bram Tankink, ervaringsdeskundige met 5 deelnames aan de Vuelta, verzorgt de inspirerende afsluiting van de bijeenkomst.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Locatie

Chassé Theater
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK Breda

Datum

Wo 23 okt 2019

Tijd

13:30 - 19:00 uur

Kosten

€ 50