Health Deals voor zorginnovatie

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

< 1 min lezen

Bent u bezig met zorginnovatie? En heeft uw zorgvernieuwing maatschappelijke impact? Dan kunt u een Health Deal sluiten met de overheid en (private) partners om deze innovatie verder te brengen. U kunt ook aansluiten bij bestaande Health Deals.

Wanneer komt u in aanmerking?

  • Uw zorginnovatie heeft maatschappelijke impact. Bijvoorbeeld door het verbeteren van kwaliteit van leven van de patiënt, of het vergroten van de efficiëntie in de ketenzorg.
  • Patiënten en gebruikers zijn actief betrokken.
  • U dient een aanvraag in met andere partijen, zoals een zorgaanbieder, kennisinstelling, verzekeraar, maatschappelijke organisatie of decentrale overheid. Minimaal 1 private partij neemt deel aan de Health Deal.
  • De overheid kan problemen wegnemen om de innovatie toe te passen.
  • De overheid heeft geen rol in het beschikbaar stellen van financiering voor de Health Deal.

Verder stelt de Rijksoverheid bepaalde eisen aan Health Deals.

Bestaande Health Deals

U kunt als nieuwe partij meedoen met bestaande Health Deals. Bijvoorbeeld als u specifieke kennis heeft die bijdraagt aan de gestelde doelen.

Hoe kunt u aanvragen?

Aanmelden voor een Health Deal kan het hele jaar bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Neem ook contact op met RVO als u wilt meedoen met een bestaande Health Deal.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English) Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1