International Business Academy

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

± 1 min lezen

Snel een beeld krijgen van de kennis en vaardigheden die belangrijk zijn om succesvol internationaal zaken te doen? De International Business Academy is een platform voor startende en ervaren ondernemers die met succes zaken willen doen over de grens. Met de International Business Academy ontwikkelt u nieuwe kennis en vaardigheden door trainingen te volgen van publieke en private aanbieders.

Wat is de International Business Academy?

Het ministerie van Buitenlandse Zaken, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), NLinBusiness en evofenedex hebben de handen ineen geslagen om een nieuw platform voor Nederlandse ondernemers te ontwikkelen: de International Business Academy. Dit is hét digitale platform dat ondernemers helpt bij het opdoen van nieuwe kennis en vaardigheden over internationaal zakendoen.

Landenspecifiek aanbod

Ondernemers die internationaal zakendoen, zijn sneller succesvol wanneer zij goed voorbereid richting hun doelmarkt vertrekken. Met de International Business Academy kunt u op 1 verzamelplaats passende kennis opdoen rondom internationaliseren. Met een landenspecifiek aanbod kunt u uw kennis bijspijkeren op thema's die voor u relevant zijn.

3 soorten trainingen

U kunt op het platform 3 soorten cursussen vinden via verschillende private en publieke aanbieders:

  • E-learnings: op ieder moment en vanaf iedere locatie zelfstandig te volgen door 1 persoon.
  • Digitaal klaslokaal: vanaf iedere locatie, maar op een vaste tijd te volgen in een digitale klas samen met andere ondernemers.
  • Fysiek klaslokaal: op een vaste tijd en locatie te volgen in een fysieke trainingslocatie, samen met andere ondernemers.

E-learnings RVO

Het cursusaanbod van de International Business Academy is zowel fysiek als online, en landenspecifiek. RVO biedt in de International Business Academy e-learnings aan voor de onderstaande landen. Deze lijst wordt regelmatig aangevuld met nieuwe landen.

Meer weten?

Heeft u vragen over de International Business Academy, tips of suggesties? Of wilt u meer weten over zakendoen in het buitenland? Neem dan contact met ons op.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

088-042 42 42

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland