Quickscan Duurzame Energie

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Op deze pagina:

Met de Quickscan Duurzame Energie krijgt u een eerste advies over de mogelijkheden van duurzame energie voor uw onderneming. U krijgt ook inzicht in de terugverdientijden op basis van kengetallen.

De Quickscan leidt u door een reeks vragen waarna u een beeld krijgt van de opties. Bij het doorlopen van de vragen hebt u enige basiskennis nodig van uw energiesituatie en over de besluitvorming, het beleid en de ambitie van uw bedrijf. Afhankelijk van de aanwezige kennis duurt de scan 1 tot 2 uur. U vindt de quickscan onderaan deze pagina, onder het kopje 'Download'.

Voor een toelichting op de Quickscan kunt u het webinarExternal link bekijken. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van de Quickscan blijven? Vul dan het Quickscan-formulierExternal link in.

Masterclass

Wilt u kennismaken met de Quickscan DE voor de Industrie? Een aantal keer per jaar organiseert het NEW een Masterclass Quickscan DE. In de Masterclass maken wij u aan de hand van concrete oefencases wegwijs in het instrument. In onze agendaExternal link vindt u een overzicht van de bijeenkomsten.

Contact

Voor vragen over de Quickscan DE kunt u contact opnemen via emailExternal link.

Quickscan DE Industrie - versie 2019-1xls 936,00 KB

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland