Subsidie dierentuinen voor coronaschade

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

< 1 min lezen
Let op: gesloten

Heeft u een dierentuin? Dan heeft u door de coronacrisis minder inkomsten. Met de Subsidieregeling dierentuinen voor coronaschade krijgt u subsidie om de kosten te betalen voor de dierverzorging, conservatie en educatie.

Wanneer komt u in aanmerking?

Alle dierentuinen met een dierentuinvergunning kunnen de Subsidie dierentuinen voor coronaschade aanvragen. De periode waarvoor u subsidie kunt aanvragen verschilt:

  • dierentuinen met alleen buiten of zowel binnen- en buitenverblijven: periode 1
  • dierentuinen met alleen binnenverblijven: zowel periode 1 als periode 2

Voor welke kosten?

De subsidie Dierentuinen voor coronaschade komt dierentuinen tegemoet in verschillende kosten. Zoals uw personeelskosten (70%), de berekende parkkosten, en alle kosten die nodig zijn voor het beschermen van het dierenwelzijn in de periodes:

  • van 18 maart 2020 tot en met 30 september 2020 (periode 1)
  • van 15 december 2020 tot en met 18 mei 2021 (periode 1)
  • van 19 mei 2021 tot en met 4 juni 2021 (periode 2)

Hoe kunt u aanvragen?

U kunt de Subsidie direntuinen voor coronaschade niet meer aanvragen. U kon de Subsidie dierentuinen voor coronaschade november - juni aanvragen tot en met 11 februari 2022 bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

De eerste aanvraagronde de subsidie aanvragen liep van 22 februari tot 12 maart 2021 bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Na uw aanvraag moest u een transitieplan indienen om uw dierentuin toekomstbestendig te maken.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English) Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1