Zoeken
VOG natuurlijke personen (VOG NP) aanvragen

Gemeente Delft: VOG natuurlijke personen (VOG NP) aanvragen

Deze informatie is geplaatst door Gemeente Delft

Laatst gecontroleerd op

Een Verklaring omtrent gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. De verklaring heeft u soms nodig voor een nieuwe baan, een visum of als u vrijwilligerswerk gaat doen.

Aanvragen door werkgever

Uw werkgever kan de verklaring online aanvragen via de Dienst Justis. Dit is sneller en goedkoper. Om een aanvraag te kunnen doen heeft uw werkgever eHerkenning nodig.

Online aanvragen

Na de aanvraag krijgt u een e-mail van de Dienst Justis. Hierin staat wat u verder moet doen. En hoe u de verklaring betaalt. Na 4 tot 8 weken krijgt u de verklaring via de post.

Alleen bij Dienst Justis aanvragen

Vraag de verklaring alleen aan bij de Dienst Justis. Er zijn bedrijven die aanbieden om een verklaring voor u aan te vragen. Hiervoor betaalt u extra geld. Maak hier geen gebruik van. De Dienst Justis werkt niet samen met deze bedrijven.

Krijg ik een verklaring?

Benieuwd of u een verklaring kunt krijgen? Doe de gratis VOG-check.

Deze informatie is geplaatst door Gemeente Delft

Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVLogo SDG YourEuropeToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1