Brexitloket

Deze informatie is geplaatst door

Brexitloket | KVK | Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Het Verenigd Koninkrijk (VK) verlaat de Europese Unie (EU). Dit noemen we Brexit. Het VK wordt dan een land buiten de EU. Doet u zaken met het VK? Of bent u dat van plan? Bereid u dan voor op Brexit. Het Verenigd Koninkrijk bestaat uit Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland.

Bereid u goed voor op de Brexit

Op het BrexitloketExterne link van de Rijksoverheid vindt u nieuws en actualiteiten rondom Brexit. Maar ook een overzicht van de gevolgen van Brexit. Daarnaast kunt vragen stellen, en een Impact Scan doen zodat u zich goed kunt voorbereiden op Brexit. Bekijk ook de gevolgen van Brexit voor Nederlandse ondernemers.

Specifieke vragen per branche

Stel uw specifieke vragen over Brexit aan een medewerker van de Nederlandse Ambassade in LondenExterne link. Iedere medewerker heeft kennis over een sector zoals landbouw, smart-energy of transport en logistiek.

Brexit Impact Scan

Met de Brexit Impact ScanExterne link kunt u controleren wat u nog moet doen om u voor te bereiden op Brexit. Aan de hand van een aantal vragen laat deze scan de impact zien van Brexit voor uw onderneming.

Brexit-toolkit Douane

U heeft een aantal maanden nodig om uw bedrijf voor te bereiden op de nieuwe douaneformaliteiten. De Brexit-toolkit van de DouaneExterne link toont stap voor stap wat u moet doen om de handel met het VK na Brexit soepel te laten verlopen.

Deze informatie is geplaatst door

Brexitloket
KVK
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland