Denk mee met het ministerie van EZK

Gepubliceerd door:
Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
< 1 min lezen

Wilt u meepraten met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) over actuele thema’s? Bijvoorbeeld de energietransitie of de arbeidsmarkt. Meld u dan aan voor het panel OndernemersDenkenMee.

Betere aansluiting op de praktijk

OndernemersDenkenMee.nl is het ondernemerspanel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK). In dit besloten panel kunt u voor een langere periode in gesprek met het ministerie van EZK. En met de huidige 215 andere ondernemers in het panel. Het ministerie van EZK gebruikt de uitkomsten uit dit panel om het beleid en communicatie van het ministerie beter te laten aansluiten op waar u zich mee bezighoudt als ondernemer.

Waarom deelnemen aan het OndernemersDenkenMee panel?

Als u deelneemt aan het panel, kunt u elke maand meepraten over actuele thema’s die u raken. Bijvoorbeeld de energietransitie, digitalisering, verduurzaming en de arbeidsmarkt. Dit doet u via een korte vragenlijst of een onderwerp. En wanneer het u uitkomt. Zo kunt u actief meehelpen om het beleid en communicatie bij het ministerie van EZK te verbeteren. Ook nodigt EZK ondernemers uit om deel te nemen aan rondetafelgesprekken. Of u kunt uitgenodigd worden voor een bijeenkomst of werksessie met de minister.

Klik op de button om naar het panel te gaan.

Ga naar OndernemersDenkenMee.nl