HomeEvenementen

Maandelijks online vragenuur Innovatiekrediet (2 december)

Deze informatie is geplaatst door:Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)< 1 min lezen

Voor wie?

Dit vragenuur is handig voor ondernemers die (mogelijk) gebruik willen maken van het Innovatiekrediet. Het vragenuur kan ook handig zijn voor adviseurs en intermediairs die ondernemers begeleiden bij het aanvragen van een Innovatiekrediet.

Wat kunt u verwachten?

In dit vragenuur:

  • geven we u een korte introductie over het Innovatiekrediet;
  • gaan we dieper in op het proces en de voorwaarden;
  • kunt u uw vragen stellen aan 2 van onze Innovatiekrediet-adviseurs.

Het vragenuur vindt plaats via MS Teams. Deze online afspraak is gemakkelijk voor iedereen te volgen via een werkende browser.

Wanneer zijn de vragenuren?

De vragenuren vinden plaats van april tot en met december aan het begin van elke maand. Bekijk alle data in de kalender.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het vragenuur via het aanmeldformulier. Daarin vindt u ook de andere data waarop vragenuren plaatsvinden.

Ook interessant

  • Heeft u het Innovatiekrediet webinar al bekeken? Hierin worden de belangrijkste onderwerpen besproken. Bijvoorbeeld hoe u het aanvraagproces doorloopt. Bekijk het webinar.
  • Met de Quick Scan legt u uw plan of projectidee voor, zonder dat u vastzit aan verdere verplichtingen.
  • Heeft u het Quick Scan-gesprek gehad en is het advies positief? Dan nemen onze Innovatiekrediet-adviseurs contact met u op om eventuele vragen over het aanvraagproces door te nemen.