HomeEvenementen

NL Paviljoen op ENVIRONTEC Expo 2024

Deze informatie is geplaatst door:Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)± 2 min lezen

Voor wie?

Bent u actief in de energie- of milieutechnologie, en wilt u internationaal ondernemen? Of wilt u in contact komen (of blijven) met klanten en/of partners? Neem dan deel aan het NL Paviljoen op de ENVIRONTEC Expo 2024.

De Expo vindt plaats van dinsdag 1 tot en met donderdag 3 oktober 2024 in Boedapest, Hongarije. Marktleiders, mkb en start-ups presenteren daar hun oplossingen voor een hoogwaardige verduurzaming.

Thema: Let's shape the future together

Dit jaar is het thema 'Let's shape the future together'. Daar sluiten wij ons helemaal bij aan: Laten wij dit samen doen!

  • Nederland is een goed voorbeeld van industriële verduurzaming. Op ENVIRONTEC presenteren wij daarom Nederlandse technologieën aan Hongarije, aan de regio en aan de rest van de wereld.
  • Nederland is goed in de ontwikkeling en productie van klimaatneutrale technologieën. Wij doen dit voor een duurzame toekomst en internationale autonomie. Enkele voorbeelden zijn: slimme machines voor meer energie-efficiënte productie, en brandstofcellen en batterijen voor duurzame mobiliteit.

Nederland (NL) Paviljoen

Voor verduurzaming zijn bedrijven belangrijk die hoogwaardige producten of technologie ontwikkelen, produceren en gebruiken. In het NL Paviljoen presenteren deze bedrijven zich. Dat doen zij samen met de overheid, topsectoren en kennisinstituten.

Nederland is gastland op de expo. Het paviljoen en de deelnemers krijgen daarom veel promotie en aandacht.

Waarom deelnemen?

  • U neemt deel aan een representatief paviljoen in de stijl van NL branding. Dit is in hal E van de Hungexpo.
  • U kunt de gezamenlijke ruimte met bar en catering gebruiken. U kunt daar ook gasten ontvangen in uw eigen ruimte van 5 tot 9 m2. U heeft ook de mogelijkheid om in een aparte, gesloten ruimte gesprekken te voeren en/of interviews te geven.
  • U mag meedenken over het programma met panelgesprekken en presentaties vanaf het podium van KSZGYSZ (The Hungarian Association of Environmental Enterprises). De podia hebben een gelijktijdig programma, met momenten om te pitchen en netwerken. U presenteert daar uw bedrijf aan het grote publiek en vergroot daar uw netwerk.
  • U presenteert uw bedrijf vanuit een stand. Wij nemen de complete voorbereiding voor de standbouw van u over.
  • De Nederlandse overheid en branchevereniging 'DOET' zijn betrokken en ook aanwezig tijdens de expo.
  • Uw bedrijf profiteert van de gezamenlijke promotie, voorafgaand aan het event.

Organisatie

De Nederlandse ambassade in Boedapest en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseren dit Nederland Paviljoen.

Deelname en kosten

Heeft u interesse? Dan bent u welkom om deel te nemen aan het NL Paviljoen.

Deelname kost € 500 per organisatie exclusief btw (maximaal 2 personen per organisatie).

Deze kosten zijn inclusief: standhuur, marketing fee (inschrijving), standbouw, basismeubilair, drukwerk (inclusief opmaak), basiscatering (koffie, thee en water), elektra, water, standbewaking, schoonmaak, missieboekje, deelname aan netwerkmomenten en matchmaking.

Deze kosten zijn exclusief: extra wensen voor standbouw, extra meubilair, extra cateringwensen zoals lunch.Let op: ook reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

Meld u aan voor het Nederland Paviljoen op ENVIRONTEC Expo 2024. U kunt zich aanmelden tot en met 15 juni.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over dit paviljoen? De contactpersoon bij de ambassade in Boedapest beantwoordt graag uw vragen.

Éva Szabó, Ministerie van Buitenlandse ZakenE: eva.szabo@minbuza.nlT: +36-20-228-7594