Inschrijven in het Diergeneeskunderegister

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

< 1 min lezen

Bent u dierenarts of paraveterinair en wilt u in Nederland werken? Dan moet u ingeschreven staan in het Diergeneeskunderegister.

U moet zich registreren voor deze beroepen:

  • dierenarts
  • dierenartsassistent-paraveterinair
  • dierenfysiotherapeut
  • embryowinner of embryotransplanteur

Registratie aanvragen

U kunt zich registreren in het Dierengeneeskunderegister met DigiD of met het aanvraagformulier. Dit kan alleen als u de juiste diploma's heeft. Het Diergeneeskunderegister is openbaar en wordt beheerd door het CIBG.

Registreren met een buitenlands diploma

Heeft u een buitenlands diploma? Dierenartsen met een erkend diploma uit de EER en Zwitserland kunnen registratie aanvragen.

Heeft u een diploma van buiten de EER en Zwitserland? Dan beoordeelt het Diergeneeskunderegister eerst of uw opleidingsniveau en werkervaring verlgelijkbaar is met een Nederlands diploma. U kunt registratie aanvragen bij het CIBG met DigiD of eIDAS, of met het aanvraagformulier.

Digitaal inschrijven met de berichtenbox

Met de berichtenbox schrijft u zich bij het CIBG digitaal in voor het Diergeneeskunderegister. De berichtenbox is een beveiligd e-mailsysteem waarmee u als ondernemer digitaal berichten uitwisselt met Nederlandse overheidsorganisaties.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1