Agrarisch natuur- en landschapsbeheer (ANLb)

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

< 1 min lezen
Let op: gesloten

Beheert u agrarisch landschap? Dan kunt u de subsidie voor agrarisch natuur- en landschapsbeheer (ANLb) aanvragen.

Direct regelen of meer weten?

Bij uw gemeente, provincie of waterschap
Zoeken

  Beheert u agrarische natuur en agrarisch landschap? Dan kunt u als agrarisch collectief de subsidie Agrarisch natuur- en landschapsbeheer (ANLb) aanvragen. Agrarische collectieven werken samen in kansrijke gebieden voor het behoud en de ontwikkeling van (agrarische) natuurgebieden en landschappen.

  Hoe vraagt u de subsidie aan?

  U vraagt de subsidie ANLb bij uw provincie aan als agrarisch collectief. U kunt de subsidie dus niet alleen aanvragen. De aanvraagperiode verschilt per provincie. De subsidie ANLb is momenteel in alle provincies gesloten.

  De subsidie wordt alleen gegeven aan agrarische collectieven die een certificaat natuurbeheer hebben. Daarnaast moet uw perceel in het Natuurbeheerplan staan. De provincie geeft in dit plan aan welke gebieden in aanmerking komen voor de subsidie. U kunt zelf op een landkaart bekijken of uw perceel in het plan is opgenomen.

  Deze informatie is geplaatst door

  Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
  Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1