Zoeken

Subsidie cyberweerbaarheid versterken

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

< 1 min lezen
Let op: gesloten

Heeft u een bedrijf in een niet-vitale sector? Wilt u de cyberweerbaarheid van uw bedrijf vergroten? Als u dit samen doet met 1 of meer andere niet-vitale ondernemingen kunt u de subsidie Cyberweerbaarheid aanvragen.

Met de subsidie Cyberweerbaarheid van het Digital Trust Centre (DTC) kunt u een cyberweerbaarheidsplan uitvoeren. Met dit plan gaat u samen met andere ondernemingen bijvoorbeeld bedrijfsprocessen en data beschermen tegen cybercriminelen.

Wanneer komt u in aanmerking?

  • Uw onderneming heeft samen met minimaal 1 en maximaal 7 andere ondernemingen een cyberweerbaarheidsnetwerk en maakt samen een cyberweerbaarheidsplan.
  • Of u heeft een rechtspersoonlijkheid (bijvoorbeeld een stichting) en maakt samen met minstens 2 ondernemingen een cyberweerbaarheidsplan.
  • Ondernemingen in vitale sectoren mogen meedoen aan het samenwerkingsverband. Maar het cyberweerbaarheidsplan moet gedeeld worden door minimaal 2 niet-vitale ondernemingen (de ondernemingen bieden geen product of dienst aan dat van vitaal belang is voor de Nederlandse samenleving).

Lees meer over de voorwaarden van de subsidie Cyberweerbaarheid bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Hoe kunt u aanvragen?

U kunt de Subsidie cyberweerbaarheid versterken niet meer aanvragen. Dit kon bij de RVO tot 3 oktober 2022, 17:00 uur.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1