Subsidieregeling Thematische Uitvoering Waddenfonds (STUW)

Gepubliceerd door:
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
< 1 min lezen
English version

Heeft u een project op het gebied van duurzaamheid in het Waddengebied? Dan kunt u subsidie via de Subsidieregeling Thematische Uitvoering Waddenfonds (STUW) aanvragen bij het Waddenfonds.

U kunt per aanvraag maximaal € 1.000.000 subsidie krijgen.

Wanneer komt u in aanmerking?

  • Uw projectlocatie ligt in het werkingsgebied van het Waddenfonds.
  • Uw project moet een probleem oplossen in het Waddengebied.
  • Uw project heeft betrekking op 1 of meerdere thema’s van het Waddenfonds, bijvoorbeeld duurzame visserij of duurzame recreatie en toerisme.
  • De kosten waarover u subsidie aanvraagt bedragen ten minste € 200.000. Bepaalde kosten mag u hierbij niet meerekenen, zoals kosten die u maakt voor websites, evenementen of haalbaarheidsstudies.

Lees alle voorwaarden van de Subsidieregeling Thematische Uitvoering (Stuw '24).

Hoe kunt u aanvragen?

U kunt de STUW-subsidie aanvragen van 1 mei 2024, 10:00 uur tot 3 december 2024, 12:00 uur. Het aanvraagformulier en andere verplichte documenten voor de aanvraag vindt u onder "Aanvraag opstellen" op de website van het Waddenfonds. Volg de instructies onder "Verzending van uw aanvraag" om de subsidie aan te vragen.

Cofinanciering provincie Noord-Holland

Heeft u subsidie gekregen van het Waddenfonds en voert u uw project uit in Noord-Holland? Dan kunt u de Cofinanciering Waddenfonds aanvragen bij de provincie Noord-Holland. Bekijk de voorwaarden van de provincie Noord-Holland.