Zoeken

Bord of spandoek plaatsen aan de openbare weg

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Laatst gecontroleerd op
< 1 min lezen

Wilt u een bord langs de openbare weg plaatsen? Of een spandoek op of over de weg hangen? Regel het hier bij uw gemeente of provincie.

Meer weten of direct regelen

bij uw gemeente, provincie of waterschap
Zoeken

Wilt u een bord langs de openbare weg plaatsen? Of een spandoek op of over de weg hangen? Dan heeft u toestemming nodig van de gemeente of de provincie. Dit geldt bijvoorbeeld voor aankondigingsborden van evenementen en verwijzingsborden naar uw camping of horecabedrijf. U moet voldoen aan een aantal voorwaarden. U mag geen reclameborden op of bij rijkswegen plaatsen.

Digitaal toestemming voor bord of spandoek aanvragen met de berichtenbox

Met de berichtenbox vraagt u bij de gemeente of provincie digitaal toestemming aan voor het plaatsen van borden langs de openbare weg. De berichtenbox is een beveiligd e-mailsysteem waarmee u als ondernemer digitaal berichten uitwisselt met Nederlandse overheidsorganisaties.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVLogo SDG YourEuropeToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1