Creative Europe Programma 2021-2027

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

< 1 min lezen

Bent u actief in de audiovisuele en creatieve sector? Dan kunt u subsidie aanvragen voor het Creative Europe Programma. Het is een ondersteuningsprogramma van de Europese Commissie voor de culturele en audiovisuele sector. Het bestaat uit twee subprogramma's: Cultuur en Media. Daarnaast heeft het programma een regeling voor sectoroverschrijdende projecten.

Creative Europe Programma 2021-2027 is een vervolg op het gelijknamige programma voor 2014-2020.

Wanneer komt u in aanmerking?

Uw bedrijf komt uit een van de lidstaten van de Europese Unie. Onder voorwaarden kunnen ook bedrijven uit kandidaat-lidstaten en de Europese Economische Ruimte (EER) meedoen.

Hoe kunt u aanvragen?

U kunt op de website van DutchCulture subsidie aanvragen voor het Creative Europe Programma. U kunt ook bij hen terecht voor informatie, advies en bemiddeling over het Creative Europe Programma in Nederland. Voor de verschillende subsidies gelden verschillende aanvraagtermijnen.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1