Dit artikel is gerelateerd aan:

Dutch Good Growth Fund (DGGF)

Deze informatie is geplaatst door

Antwoord voor bedrijven | Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

< 1 min lezen

Wilt u investeren in een opkomende markt of een ontwikkelingsland? En heeft u hiervoor financiering nodig? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor het Dutch Good Growth Fund (DGGF). Dit fonds helpt Nederlandse ondernemers met zakendoen in ontwikkelingslanden en opkomende markten.

Wanneer komt u in aanmerking?

  • U bent een Nederlandse ondernemer die wil investeren in opkomende markten en ontwikkelingslanden.
  • U importeert goederen uit een ontwikkelingsland of opkomende markt.
  • U wilt exporteren naar ontwikkelingslanden.
  • U bent beheerder van een investeringsfonds en wilt de toegang tot financiering voor lokale ondernemers aantrekkelijker maken.

Het Dutch Good Growth Fund (DGGF) richt zich op specifieke ontwikkelingslanden en opkomende markten. U vindt deze in de landenlijst DGGF.

Met de Regelhulp financiering en verzekeringen voor internationaal ondernemen weet u in ongeveer 3 minuten of u in aanmerking komt voor financiering.

Hoe kunt u aanvragen?

U kunt financiering bij het Dutch Good Growth Fund (DGGF) aanvragen door een Quickscan in te vullen. Daarna neemt (afhankelijk van welke financiering u wilt aanvragen) een specialist van Atradius DSB of een adviseur bij RVO contact met u op. Ben u beheerder van een investeringsfonds en vraagt u financiering aan? Dan heeft u contact met een adviseur van PwC of Triple Jump.

Deze informatie is geplaatst door

Antwoord voor bedrijven
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland