Zoeken

Garantie Ondernemingsfinanciering corona (GO-C) terugbetalen

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

< 1 min lezen

Heeft u een lening via de Garantie Ondernemingsfinanciering corona (GO-C) afgesloten? Dan moet u terugbetalen. De GO-C is er voor bedrijven die moeilijk een banklening krijgen tijdens de coronacrisis.

Moet u terugbetalen?

U moet uw lening terugbetalen.

Hoeveel moet u terugbetalen?

U betaalt uw volledige lening terug, plus rente en eventuele andere kosten. In de voorwaarden van uw lening staan alle kosten die u moet betalen. Er staat ook of u boetevrij kunt aflossen.

Wanneer moet u terugbetalen?

Meestal begint u met aflossen zodra u geld leent. Soms is de eerste periode aflossingsvrij. U betaalt dan alleen rente. Een lening via de GO-C-regeling heeft een maximale doorlooptijd van 6 jaar.

Aan wie moet u terugbetalen?

U betaalt de lening terug aan de bank waarvan u leent.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact opnemen met uw bank als u vragen heeft over uw lening. U kunt met uw vragen over de GO-C-regeling terecht bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1