Rijksprijs de Gouden Piramide

Deze informatie is geplaatst door

Antwoord voor bedrijven

< 1 min lezen
Let op: gesloten

Opdrachtgevers van een architectonisch of stedenbouwkundig project kunnen in aanmerking komen voor de Gouden Piramide. Het is een prijs voor een 'inspirerende opdrachtgever' in de architectuur, stedenbouw, ruimtelijke ordening of infrastructuur. De Gouden Piramide is een trofee met een geldbedrag van €75.000 en wordt iedere 2 jaar uitgereikt.

Wanneer komt u in aanmerking?

Projecten met een architectonisch, stedenbouwkundig of landschappelijk ontwerp komen in aanmerking. Dat kan een enkel bouwwerk of een openbare ruimte zijn, maar ook een compleet stadsdistrict of natuurgebied. Het kan om een nieuwe ontwikkeling gaan, maar ook om herbestemming, renovatie of tijdelijk gebruik. Het gaat om de durf en ambitie achter het project.

Alle opdrachtgevers kunnen meedoen. Particulieren, instellingen, bedrijven, corporaties, overhedenen ontwikkelingscombinaties Alleen de Rijksoverheid kan niet meedoen.

Hoe kunt u aanvragen?

U kunt zich niet meer inschrijven. De genomineerden van 2020 zijn bekend en in september 2020 wordt de de Gouden Piramide 2020 uitgereikt.

Deze informatie is geplaatst door

Antwoord voor bedrijven