Zoeken

Subsidie landbouwinnovatie (Noord-Brabant)

Deze informatie is geplaatst door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

< 1 min lezenEnglish version

Heeft u een landbouwbedrijf in Noord-Brabant en wilt u vernieuwen (innoveren)? Of biedt uw organisatie onderzoek of voorlichting aan in de landbouwsector? Dan kunt u subsidie landbouwinnovatie aanvragen. U kunt de subsidie gebruiken voor investeringen, ontwikkeling van kwaliteitslandbouwproducten en technische ondersteuning.

U kunt maximaal € 35.000 subsidie krijgen per jaar voor maximaal 3 jaar.

Wanneer komt u in aanmerking?

  • Uw project is gericht op innovatieve technieken, bedrijfssystemen en concepten voor bedrijfsvoering, ketensamenwerking en het op de markt brengen van producten.
  • De techniek of het bedrijfssysteem kan op grote schaal worden gebruikt of is geschikt voor samenwerkingsverbanden.
  • De techniek, het bedrijfssysteem of het samenwerkingsverband wordt nog niet veel gebruikt in Noord-Brabant.
  • Uw project moet draagvlak en een goede kans van slagen hebben in de landbouwsector.

Lees alle voorwaarden voor de subsidie landbouwinnovatie in artikel 6 van de Subsidieregeling landbouw innovatie Noord-Brabant 2020-2023.

Hoe kunt u aanvragen?

U kunt de subsidie landbouwinnovatie aanvragen bij de provincie Noord-Brabant via de berichtenbox of het aanvraagformulier Subsidieregeling landbouw innovatie. U kunt de subsidie het gehele jaar aanvragen. Maar als het budget op is, sluit de subsidie.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1