Zoeken

TOA krediet aflossen

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

< 1 min lezen

Kredietverstrekker Qredits helpt ondernemers die zijn getroffen door de coronacrisis met een herstructureringskrediet. Ondernemers kunnen het TOA krediet (Time Out Arrangement) gebruiken voor de doorstart van hun bedrijf.

Het TOA krediet is een lening. Er zijn twee vormen die gecombineerd kunnen worden: TOA krediet werkkapitaal en TOA Krediet achtergesteld.

Hoeveel u aflost, hangt af van het bedrag dat u heeft geleend. De rente van het TOA krediet werkkapitaal is 2,5%, die voor het TOA krediet achtergesteld is 5,25%. Op Mijn Qredits vindt u het totaalbedrag van uw lening, nadat u heeft ingelogd.

Wanneer start u met aflossen?

Voor beide leningsvormen geldt dat:

  • de maximale looptijd 6 jaar is
  • maximaal eerste 12 maanden aflossingsvrij zijn
  • tussentijds boetevrij aflossen mogelijk is

In uw overeenkomst met Qredits staat de einddatum van het krediet vermeld. U leest meer over het het TOA krediet en de bijbehorende voorwaarden op de website van Qredits.

Heeft u nog vragen?

Voor meer informatie over het TOA krediet kunt u contact opnemen met Qredits.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1