Zoeken

Corona-overbruggingskrediet aflossen

Deze informatie is geplaatst door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

< 1 min lezenEnglish version

Kredietverstrekker Qredits helpt ondernemers die zijn getroffen door de coronacrisis. Qredits biedt overbruggingskrediet voor bestaande ondernemers aan en voor ondernemers die in kwartaal 1 of 2 van 2020 zijn gestart.

Het overbruggingskrediet is een lening. Hoeveel u aflost, hangt af van het bedrag dat u heeft geleend. De rente voor bestaande ondernemers is het eerste jaar 2%, daarna 5,75%. De rente van het overbruggingskrediet voor starters is 1,75%.

Op Mijn Qredits vindt u het totaalbedrag van uw lening, nadat u heeft ingelogd.

Wanneer start u met aflossen?

De looptijd van het overbruggingskrediet voor bestaande ondernemers is 48 maanden. In uw overeenkomst met Qredits staat de einddatum van het krediet vermeld. De eerste 6 maanden zijn aflossingsvrij. U kunt de aflossingsvrije periode verlengen naar 12 maanden. U mag na het eerste jaar boetevrij aflossen.

De looptijd van het overbruggingskrediet voor starters is in beginsel 60, maar maximaal 72 maanden. In uw overeenkomst met Qredits staat de einddatum van het krediet vermeld. De eerste 12 maanden zijn aflossingsvrij. U mag boetevrij aflossen.

U leest meer over het Corona-overbruggingskrediet op de website van Qredits.

Heeft u nog vragen?

Voor meer informatie over het Corona-overbruggingskrediet kunt u contact opnemen met Qredits.

Zie ook

  • TOA krediet aflossen
  • Coronasteun terugbetalen: dit moet u weten
  • Deze informatie is geplaatst door

    Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
    Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1