Dit artikel is gerelateerd aan:

Vergunning aanvragen voor het gebruik van een radiofrequentie

Deze informatie is geplaatst door

Antwoord voor bedrijven

< 1 min lezen

Wilt u met uw omroep radioprogramma's uitzenden? Dan hebt u een vergunning van Agentschap Telecom nodig. Hiermee kunt u van een bepaalde etherfrequentie gebruik maken. Agentschap Telecom verdeelt de frequentieruimte. Publieke omroepen krijgen daarbij voorrang op commerciële omroepen. De frequenties voor commerciële omroepen worden geveild.

Experimenteervergunning

Heeft uw bedrijf frequentieruimte in de ether nodig voor een experiment? Dan kunt u een experimenteervergunning aanvragen bij Agentschap Telecom. Een voorwaarde is dat u geen storing veroorzaakt voor andere frequentiegebruikers.

Evenementenomroep

Houdt u een evenement, en wilt u daarvoor een radioprogramma uitzenden? Dan moet u toestemming vragen aan het Commissariaat voor de Media (CvdM). Bij Agentschap Telecom moet u een frequentie aanvragen waarop u kunt uitzenden. Programma's die in aanmerking komen, duren kort en hebben een beperkt bereik.

Evenementenvergunning telecommunicatie

Wilt u tijdens het evenement gebruik maken van portofoons, intercom-, video- of audioverbindingen voor korte of langere afstanden? Dan moet u een vergunning aanvragen bij Agentschap Telecom.

Deze informatie is geplaatst door

Antwoord voor bedrijven