MenuZoekenZoekenHomeSubsidies en regelingen

Verkiezing Circular Awards 2023

Deze informatie is geplaatst door:Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)< 1 min lezenEnglish versionLet op: tijdelijk gesloten

Hergebruikt u in uw bedrijf zoveel mogelijk (circulair ondernemen)? Of werkt u aan een vernieuwend circulair project of product? Dan kunt u meedoen aan de Circular Awards 2023. De categorieën Circular Award Business Large en Circular Award Business small zijn speciaal voor grote en kleine bedrijven.

De winnaars van de Circular Awards 2023 krijgen vooral eer en bekendheid. De winnende projecten, diensten of producten worden als Nederlands voorbeeld gepresenteerd op internationale (handels)reizen.

Wanneer komt u in aanmerking?

De Circular Award Business is voor bedrijven met een innovatief product, dienst, project of geheel bedrijf inclusief hun processen waarmee het laat zien wat de circulaire economie kan betekenen voor Nederland.

U kunt zich aanmelden voor de Circular Award Business Large als u een middelgroot, groot of corporate bedrijf bent met 2 van de 3 kenmerken:

  • uw bedrijf heeft meer dan € 6 miljoen totale bezittingen
  • uw bedrijf heeft meer dan € 12 miljoen jaarlijkse omzet
  • uw bedrijf heeft meer dan 50 werknemers
U kunt zich aanmelden voor de Circular Award Business Small als u een micro, klein, klein-mkb of startup bent met 2 van de 3 kenmerken:
  • uw bedrijf heeft minder dan € 6 miljoen totale bezittingen
  • uw bedrijf heeft minder dan € 12 miljoen jaarlijkse omzet
  • uw bedrijf heeft minder dan 50 werknemers

U moet voldoen aan alle voorwaarden voor de Circular Awards 2023.

Hoe kunt u aanvragen?

U kunt zich niet meer inschrijven voor de Circular Awards 2023. Dit kon tot 9 december 2022. Op 25 januari 2023 worden de finalisten bekend gemaakt.

Zie ook

Naar boven