Dit artikel is gerelateerd aan:

Subsidie bodemsanering bedrijventerreinen

Deze informatie is geplaatst door

Antwoord voor bedrijven

< 1 min lezen
Wilt u vervuilde grond van uw bedrijventerrein saneren (bodemverontreiniging)? Dan kunt u daarvoor subsidie aanvragen. Bekijk of de subsidie Bedrijvenregeling geldt in uw provincie.

Direct regelen of meer weten?

Bij uw gemeente, provincie of waterschap
Zoeken

  Bent u eigenaar of erfpachter van een bedrijventerrein en wilt u de vervuilde bodem aanpakken (bodemverontreiniging saneren)? Dan kunt u subsidie aanvragen.

  Wanneer komt u in aanmerking?

  Als uw bedrijventerrein vóór 1 januari 2008 is aangemeld voor de Bedrijvenregeling dan komt u in aanmerking voor de subsidie Bedrijvenregeling.

  Is uw bedrijventerrein niet aangemeld voor de Bedrijvenregeling en is de verontreiniging ontstaan voor 1987? Dan kunt u in aanmerking komen voor de subsidie Cofinanciering.

  Hoe kunt u aanvragen?

  U kunt de subsidie Bedrijvenregeling aanvragen bij uw provincie. Let op: deze subsidie geldt niet in alle provincies. U kunt de subsidie Bedrijvenregeling ook aanvragen bij Bodembeheer Nederland. Bedrijven die zich voor 2008 hebben aangemeld, kunnen tot januari 2025 de Bedrijvenregeling aanvragen.

  U kunt de subsidie Cofinanciering aanvragen bij Bodembeheer Nederland.

  Digitaal subsidie aanvragen met de berichtenbox

  U kunt de subsidie Bedrijvenregeling digitaal aanvragen met de berichtenbox. De berichtenbox is een beveiligd e-mailsysteem waarmee u als ondernemer digitaal berichten uitwisselt met Nederlandse overheidsorganisaties.

  Deze informatie is geplaatst door

  Antwoord voor bedrijven