GlobalStars

Deze informatie is geplaatst door

Antwoord voor bedrijven

Heeft u een bedrijf en bent u bezig met het ontwikkelen van technologie voor nieuwe producten, processen of diensten? Werkt u daarbij samen met partners buiten Europa? Dan komt u misschien in aanmerking voor de subsidie GlobalStarsExterne link.

GlobalStars helpt het Nederlandse bedrijfsleven en onderzoeksorganisaties om marktgerichte Research & development (R&D) uit te voeren met partners uit innovatieve economie├źn buiten Europa. Het doel is economische groei en oplossingen voor economische, strategische en maatschappelijke vraagstukken.

Wanneer komt u in aanmerking?

U moet een gezamenlijk projectvoorstel indienen met 1 of meer organisaties uit een van te voren bepaalde innovatieve economie. Dit kan een land zijn, maar ook een regio.

Hoe kunt u aanvragen?

GlobalStars bestaat uit verschillende openstellingen voor landen. Het onderwerp en de te volgen procedures kunnen verschillen per oproep voor projecten. Heeft u interesse, dan kunt u contact opnemen met de adviseurs bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) via teamiris@rvo.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Antwoord voor bedrijven