Subsidies duurzaamheid en innovatie Noord-Nederland (SNN)

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

< 1 min lezen

Is uw onderneming gevestigd in een noordelijke provincie? En draagt u bij aan een duurzaam en innovatief Noord-Nederland? Dan kunt u mogelijk subsidie aanvragen bij Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN).

SNN is een samenwerkingsverband van de drie noordelijke provincies (Groningen, Friesland en Drenthe) en de gemeenten Groningen, Leeuwarden, Assen en Emmen. In opdracht van het rijk, individuele provincies of gemeenten voert SNN subsidieregelingen uit. Bijvoorbeeld het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en het Platteland ontwikkelingsprogramma (POP3).

Wanneer komt u in aanmerking?

De voorwaarden verschillen per subsidie. Via de subsidiewijzer op snn.nl leest u hier meer over.

Hoe kunt u aanvragen?

Op de website van SNN vindt u een overzicht met subsidies voor ondernemers. Hier leest u ook hoe u een subsidie kunt aanvragen.

Het Europees subsidieprogramma POP3+ heeft in 2022 nieuwe subsidies voor plattelandsontwikkeling. Bekijk het overzicht van POP3-subsidies en vraag subsidie aan via de website. Er zijn verschillende deadlines.

Het is niet meer mogelijk om subsidie aan te vragen voor uw projecten via het Operationeel Programma EFRO (OP EFRO).

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1