Subsidie Digital Europe

Gepubliceerd door:
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
< 1 min lezen
English version

Ontwikkelt u digitale technologieën of wilt u deze op de markt brengen? Of wilt u in uw bedrijf meer gebruikmaken van digitalisering? Dan kunt u ondersteuning krijgen van het Europese subsidieprogramma Digital Europe. Dit programma loopt van 2021 tot 2027.

Digital Europe bestaat uit 5 onderdelen:

Wanneer komt u in aanmerking?

Richt uw organisatie op het mogelijk maken van digitalisering of wilt uw organisatie een stap in de digitalisatie zetten? Een paar keer per jaar doet het programma een oproep om voorstellen in te dienen voor projecten binnen de 5 thema’s. Elk thema heeft verschillende voorwaarden.

Hoe kunt u aanvragen?

Om een subsidie aan te vragen, klikt u in het Digital Europe-overzicht van oproepen op de oproep waarop u wilt reageren. Daar leest u hoe u de aanvraag kunt doen. Lees meer over het aanvraagproces in het algemeen.

Voor hulp bij uw aanvraag kunt u contact opnemen met Team IRIS van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) via teamiris@rvo.nl.

Heeft u een Europese subsidie gekregen? U kunt mogelijk nationale cofinanciering aanvragen bij RVO. Kon u niet op tijd de nationale cofinanciering aanvragen, bijvoorbeeld omdat u niet op tijd een getekende Europese Grant Agreement heeft gekregen? Neem dan contact op met Team Iris.

Dit artikel is gerelateerd aan: