Subsidie Horizon Europe

Gepubliceerd door:
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
< 1 min lezen
English version

Bent u internationaal bezig met onderzoek, technologische ontwikkeling en innovatie? Bijvoorbeeld op het gebied van eco-innovatie, schone energievoorziening, nieuwe productietechnieken of een innovatieve samenleving? Dan kunt u meedoen aan het Europese subsidieprogramma Horizon Europe en ondersteuning krijgen bij uw project. Horizon Europe loopt van 2021 tot en met 2027 en is de opvolger van Horizon 2020.

Wanneer komt u in aanmerking?

Om in aanmerking te komen voor Horizon Europe moet uw project passen binnen 1 van de 3 onderdelen (pijlers):

  1. Excellent Science
  2. Global Challenges and European Industrial Competitiveness
  3. Innovative Europe

Hoe kunt u aanvragen?

Zoek naar Horizon Europe via het deelnemersportaal (The Funding and Tenders Portal) van de Europese Commissie. Op de pagina van het subsidieprogramma leest u hoe u uw aanvraag indient.

Team IRIS (Internationale Research en Innovatie Samenwerking) van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en adviseurs van RVO kunnen u helpen met de aanvraag voor subsidie van Horizon Europe. Heeft u een algemene vraag over Horizon Europe? Neem contact op met het programmabureau van team IRIS (teamiris@rvo.nl). Heeft u een vraag over een bepaald onderdeel van Horizon Europe of wilt u financieel advies of juridisch advies? Neem dan contact op met een Horizon Europe-adviseur.