Zoeken

Subsidie Eurostars

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

< 1 min lezen
Let op: tijdelijk gesloten

Bent u mkb’er en richt u zich op onderzoek en ontwikkeling (R&D)? En werkt u daarbij samen met partners in andere landen? Dan kunt u de subsidie Eurostars aanvragen.

Wanneer komt u in aanmerking?

De voorwaarden voor de subsidie Eurostars zijn onder meer:

  • U bent mkb’er en richt zich op onderzoek en ontwikkeling (research & development performing SME).
  • U betaalt minimaal 50% van de totale projectkosten zelf.
  • U werkt samen met partijen uit minstens 2 Eurostarslanden.
  • Uw project moet nieuwe producten, processen of diensten onderzoeken of ontwikkelen, met als doel commercialisering.
  • Uw project moet binnen 36 maanden klaar zijn.

Lees hier alle voorwaarden voor de subsidie Eurostars. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is het nationale contactpunt voor Eurostars in Nederland. RVO kan aanvullende voorwaarden stellen. Heeft u vragen? Neem contact op met Team IRIS (Internationale Research en Innovatie Samenwerking) van RVO via teamiris@rvo.nl.

Hoe kunt u aanvragen?

Eurostars kent een internationaal en nationaal gedeelte. Eerst moet u een internationaal projectvoorstel indienen via het Eureka netwerk. Na goedgekeuring kunt u een nationale subsidie aanvragen bij RVO. Lees meer over de aanvraagprocedure voor Eurostars bij RVO.

U doet de internationale aanvraag voor de 4e call van Eurostars bij Eureka van 10 februari tot 13 april 2023, 14:00 uur.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1