Bedrijvendag Buitenlandnetwerk 2022

Onze lokale handelsmedewerkers weten als geen ander hoe de markt in hun land in elkaar zit. Ook hebben zij goede kennis van de verschillende sectoren. Zij spreken de taal van het land en begrijpen de zakencultuur. Kortom, een uitstekend klankbord voor uw ideeën en internationale business strategie! Tijdens deze bedrijvendag maakt u nieuwe contacten of versterkt u al bestaande banden.

1-op-1-gesprekken

Tijdens de Bedrijvendag kunt u maximaal zes 1-op-1-gesprekken van 25 minuten voeren met lokale medewerkers van de economische afdelingen van ambassades en consulaten-generaal uit de hele wereld, en met NBSO's uit Europa.

Informatiemarkt

Naast de 1-op-1-gesprekken wordt er op de Bedrijvendag een Informatiemarkt gehouden. Daar zijn ook adviseurs van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) aanwezig om u te informeren.

Netwerkreceptie

We sluiten de dag af met een netwerkborrel. Hier kunt u in een ontspannen omgeving in contact komen met collega-ondernemers, medewerkers van handelsbevorderende organisaties, ministeries, en partners uit het Netwerk Internationaal Ondernemen.

Aanmelden en kosten

Meld u nu aan. Dat kan tot uiterlijk 26 juni 2022. Het aantal plaatsen is beperkt en onder voorbehoud. Bij aanmelding kunt u maximaal 6 gesprekken per bedrijf aanvragen.

Deelname is gratis. Bij afwezigheid zonder afmelding brengen wij € 225 in rekening.

Programma

Woensdag 29 juni

  • 10:00 – 11:00 uurOntvangst en registratie, informatiemarkt geopend
  • 11:00 – 12:30 uur1-op-1-gesprekken
  • 12:30 – 13:30 uurLunch
  • 13:30 – 16:30 uurVervolg 1-op-1-gesprekken
  • 16:30 – 18:00 uurNetwerkreceptie & informatiemarkt

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit evenement of heeft u vragen over internationaal ondernemen? Onze adviseurs helpen u graag om uw exportambities waar te maken.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English) Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1