HomeEvenementen

Ga mee naar de technologiebeurs Collision in Toronto

Deze informatie is geplaatst door:Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)± 4 min lezen

Collision 2024

Stelt u eens voor dat u de 'crème de la crème' van de internationale technologiebedrijvenzoukunnen ontmoeten op één plek. Dat kan tijdens Collision 2024. Op dit jaarlijkse tech-evenement kunt u met tienduizenden deelnemers kennismaken. U kunt ook waardevollecontactenopdoen en die onderhouden lang nadat de conferentie is afgelopen. Het evenement brengt de beste sprekers, technologiebedrijven en media samen.. Denk aan Bloomberg, Forbes en de Wall Street Journal.

Laat u inspireren en presenteer uw bedrijf aan de meest prestigieuze tech-journalisten.

Toronto: the place to be

Toronto bruist van innovatie en groei. Canada's grootste stad wordt geprezen als de snelstgroeiende tech-markt in Noord-Amerika. Met een levendig bedrijfsklimaat en een overvloed aan creatieve ideeën en talent, doen de opkomende en de gevestigde technologische sectoren het goed in deze metropolis.

Wilt u uw tech-bedrijf laten groeien en opschalen? Dan is Toronto een geweldige springplank om de Noord-Amerikaanse markt te betreden. Ga mee met onze delegatie en ontdek wat de regio u biedt.

Waarom meedoen?

Door mee te gaan met de Nederlandse delegatie naar Collision krijgt u de kans om op de NL Lounge in contact te komen met de meest toonaangevende techbedrijven ter wereld. Denk aan topspelers zoals Google, Apple, Scale AI, Metropolis, Roblox en veel meer.

Tijdens het evenement kunt u contact zoeken met gelijkgestemde ondernemers en waardevolleinzichten verzamelen over de Canadese markt en de zakelijke kansen in Noord-Amerika.

Het doel van de delegatie naar Collision is om veelbelovende Nederlandse bedrijven te helpen bij hun internationale groei. We richten ons in het bijzonder op sectoren zoals MedTech, DeepTech, LSH en AI. Deze ondernemers willen hun bedrijf lanceren of uitbreiden in Canada en Noord-Amerika.

Samen zetten we Nederland op de kaart en laten we de wereld zien wat onze innovatieve bedrijven te bieden hebben.

7 redenen om naar Collision te gaan

 1. leg contacten met mogelijke Noord-Amerikaanse investeerders in een van de sterkst groeiende tech-hubs;
 2. kom in contact met de lokale tech-industrie in Toronto;
 3. krijg de kans om mee te liften op de economische groei van sectoren zoals AI, LSH, MedTech, FinTech en DeepTech;
 4. breidt uw netwerk uit met waardevollecontacten in Canada en de VS;
 5. presenteer uw diensten en producten aan mogelijke klanten op de NL Lounge;
 6. kom in contact met het Nederlandse economische team en het diplomatieke netwerk in Canada;
 7. laat u adviseren over exportkansen, investeringsmogelijkheden, zakenpartners en netwerkbijeenkomsten, ook na Collission.

Bent u nog niet overtuigd of aansluiten bij de Nederlandse delegatie naar Collision iets voor u is? Bekijk dan de after-movie over Collision 2023.

Voor wie?

U mag meedoen als uw bedrijf:

 • een product of dienst op de markt heeft;
 • staat ingeschreven bij de KVK;
 • op groei en innovatie gericht is.

Twijfelt u over deelname? Maak dan een afspraak met het Nederlandse consulaat-generaal in Toronto of de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Wij helpen u graag verder.

Women in Tech & Diversity

Canada is een van 's werelds meest vrije landen op het gebied vandiversiteit en inclusiviteit. Dat komt ook door de open houding van ondernemers in tech-hubs als Toronto. Met ruim 44% deelnemers die zich identificeren als vrouw, is Collision een van meest diverse tech-events. Lees meer over Women in Tech op Collision.

Ook de Nederlandse overheid zet zich in voor meer diversiteit. Daarom moedigen wij in het bijzonder vrouwelijke ondernemers aan om mee te gaan naar tech-evenementen zoals Collision. Wij zien graag uw aanmelding tegemoet.

"Collision is niet alleen een podium voor innovatie en technologie, maar ook een diverse en inspirerende omgeving. Voor mij was een van de hoogtepunten het maken van waardevolle connecties tijdens de informele gesprekken bij de koffie of borrel. Daarnaast organiseerde RVO buiten Collision om diverse activiteiten die een unieke kijk gaven op de Canadese start-upwereld."

Veronné ReindersCo-Founder Aristotle Cogintive Technologies en deelnemer Collision 2023

Programma

Wij zijn momenteel bezig de missie vorm te geven. Het programma kan daarom nog veranderen.

Half mei organiseren wij een digitale kennismakings- en informatiesessie. Met deze belangrijke voorbereiding haalt u alles uit uw deelname aan Collision 2024. Daarnaast organiseren wij voor u tijdens de beurs individuele matchmakingsessies.

Verder ziet het voorlopige programma er als volgt uit:

Monday, 17 June

 • Welcome to TorontoWelkomstbijeenkomst met Nederlandse delegatie en diplomatieke vertegenwoordigers op de residentie van de consul-generaal.

Tuesday, 18 June

 • Collision 20243 conferentiedagen vol boeiende presentaties, ontmoetingen, matchmaking, de NL Lounge en bezoeken aan hubs en incubators.

Wednesday, 19 June

 • Collision 2024

Thursday, 20 June

 • Collison 2024
 • Afsluitende netwerkbijeenkomst op het consulaat-generaalEvaluatie van het programma en mogelijkheden voor vervolgcontacten.

Aanmelden en kosten

Meld uw bedrijf aan voor dit evenement, dit kan tot uiterlijk 26 april. Er mogen maximaal 2 deelnemers per bedrijf mee. Elke deelnemer meldt zich apart aan. De voertaal is Engels.

Kosten

Meegaan met de Nederlandse delegatie naar Collision kost € 500 exclusief btw per bedrijf (maximaal 2 deelnemers per bedrijf). Hiervoor krijgt u:

 • onbeperkte toegang tot Collision 2024 en alle side-events;
 • de mogelijkheid de NL Lounge te gebruiken als ontmoetingspunt;
 • toegang tot het NL Networking-evenement;
 • matchmaking met mogelijke klanten, partners en investeerders.

Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer weten?

Heeft u vragen over Collision of de Nederlandse delegatie die naar het evenement gaat? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Rik RoeskeProjectleider Collision 2024Rijksdienst voor Ondernemend NederlandT: +31 6 2551 6714E: rik.roeske@rvo.nl

Michelle BaasEconomisch adviseur Science, Tech and InnovationConsulaat-generaal TorontoT: +1 416 459 9350E: michelle.baas@minbuza.nl

Support International Business (SIB)

De regeling Support International Business (SIB) subsidieert het bezoek met de Nederlandse delegatie aan Collision.