Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Bijeenkomst Industriële warmtepompen in de praktijk

Bent u ondernemer in de industrie? En wilt u meer weten over warmtepompen en hun rol in de energietransitie? Kom dan naar de bijeenkomst van het Bedrijvennetwerk Energietransitie (BNET) op 24 september 2019. De bijeenkomst vindt plaats bij FujiFilm Manufacturing in Tilburg.

Tijdens deze bijeenkomst hoort u alles over het gebruik van industriële warmtepompen in de praktijk. Ook kunt u meegaan met een rondleiding door de fabriek. Bespreek diverse businesscases met andere ondernemers en laat u bijpraten over de laatste stand van zaken rond het Klimaatakkoord.

Programma

  • Innovatieve droger volledig op een warmtepomp – Roel van Maaren, Director Processing van Nedspice
  • Hoge temperatuur warmtepompen voor de industrie – Anton Wemmers, expert industriële restwarmte van ECN part of TNO
  • Impact Klimaatakkoord voor de industrie – Spreker wordt nog bekend gemaakt
  • Energetische rondleiding bij FujiFilm Manufacturing
  • Workshop: 'Welke impact heeft een warmtepomp op de CO2-uitstoot van uw productielocatie?’

De inloop is vanaf 13:30 uur. Om 14:00 uur start de bijeenkomst. De middag eindigt om 18:00 uur met een lichte maaltijd.

Meld u nu aan!

Let op: U kunt alleen deelnemen aan deze bijeenkomst als u lid bent van BNET. U kunt zich aanmelden via het formulier op de website van Bedrijvennetwerk Nederland. Meld u aanExterne link.

Bedrijvennetwerk Energietransitie

Het Bedrijvennetwerk Energietransitie (BNET) is een actief netwerk van bedrijven die elkaar verder willen helpen in de energietransitie. Het BNET richt zich specifiek op de industrie in Nederland.

Onder meer door 2 bijeenkomsten per jaar blijven de leden op de hoogte van technologische en wettelijke ontwikkelingen. Ook sparren de leden met collega’s uit verschillende andere branches en leren ze van elkaar

RVO.nl over het Klimaatakkoord

RVO.nl vertelt tijdens deze bijeenkomst over de stand van zaken van de uitwerking van het Klimaatakkoord voor de industrie.Deze bijdrage is nog onder voorbehoud. Dit hangt af van de ontwikkelingen op dit gebied.

Meer weten?

CO2-reductie industrieExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

Gratis, maar alleen voor leden van BNET.