Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Eureka Global Innovation Summit 2019

Wilt u bedrijven, kennisinstellingen, innovatie agentschappen en beleidsmakers ontmoeten die zich bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe business en innovaties? Kom dan van 14 tot en met 16 mei naar de Eureka Global Innovation Summit in Manchester.

Eureka is een Europees netwerk en biedt financiële ondersteuning aan innovatieprojecten. De Eureka Global Innovation Summit is dé internationale ontmoetingsplaats om te netwerken, nieuwe projectideeën te bespreken en financieringsmogelijkheden te verkennen. In korte tijd ontmoet u de meest relevante spelers op uw vakgebied.

Thema's

De thema's van de Summit zijn:

  • Clean growth
  • Artificial intelligence & data
  • Toekomst van mobiliteit
  • Ageing society

Programma

Een belangrijk deel van het programma is gereserveerd voor internationale matchmaking, verdeeld over 3 middagen. Deze matchmaking wordt georganiseerd in samenwerking met het Enterprise Europe Network (EEN). Daarnaast geven inspirerende sprekers hun visie op technologische ontwikkelingen en mogelijkheden van financiering binnen Eureka. Zie het volledige programmaExterne link.

Aanmelden en kosten

Meld u aanExterne link vóór 14 mei. Deelname aan het evenement en de matchmaking is gratis. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over EurekaExterne link of over het evenement? Neem dan contact op met:

Bart Jeroen Bierens, Rijksdienst voor Ondernemend NederlandE: bart.bierens@rvo.nlExterne link

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Victoria Warehouse
Trafford Road
M17 1AB Manchester

Datum

Di 14 mei 2019 - 16 mei 2019

Kosten

  • Meld u aan vóór 14 mei
  • Deelname aan het evenement en de matchmaking is gratis
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening