Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Gevaarlijke Stoffen Innovatiefestival

Wilt u meer weten over praktische innovaties voor veilig werken met gevaarlijke stoffen? Kom dan op 14 maart naar het Gevaarlijke Stoffen Innovatiefestival in Utrecht.

In Nederland heeft 1 op de 6 werknemers te maken met gevaarlijke stoffen tijdens het werk. Een belangrijke vraag is dan ook: hoe kan anno 2019 de veiligheid voor werknemers worden gewaarborgd?

Goede Praktijken Competitie

Tijdens het Innovatiefestival krijgt u informatie over de nieuwste instrumenten en methodes om gezond en veilig te werken met gevaarlijke stoffen. Ook wordt het delen van kennis en goede praktijken aangemoedigd, om zo bedrijven te helpen om veiliger te werken met gevaarlijke stoffen. In de finale van de Goede Praktijken CompetitieExterne link gaat het bijvoorbeeld om invalshoeken om gevaarlijke stoffen te vervangen, maar ook om praktijkvoorbeelden van innovatieve bedrijven.

Innovatiefestival

Op het festival is een innovatiemarkt op het gebied van de arbeidshygiënische STOP-strategieExterne link. Ook vindt hier de prijsuitreiking plaats van de Goede Praktijken Competitie. Tamara van Ark, staatssecretaris van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, is aanwezig op het festival.

Deelname en kosten

Meld u aanExterne link via de website van het innovatiefestival. Binnenkort ontvangt u het volledige programma. Deelname aan het festival is gratis.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Ton DurieuxEnterprise Europe NetworkRijksdienst voor Ondernemend NederlandE: ton.durieux@rvo.nlExterne linkT: +31 (0)88 602 1060

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExterne link.

Als ambassadeur bij het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werkExterne link (EU-OSHA) verleent het team Enterprise Europe Network van RVO.nl publicitaire steun aan dit evenement.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

DeFabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht

Datum

Do 14 mrt 2019 13:00 uur

Kosten

  • Deelname is gratis