Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Handelsmissie naar de transport- en logistiekbeurs Logismed 2019 in Marokko

Bent u actief in de transport- en/of logistieke sector? En heeft u interesse om uit te breiden naar Marokko? Sluit u dan aan bij de handelsmissie en ga van 9 tot en met 11 april mee naar de internationale transport- en logistiekbeurs Logismed 2019 in Casablanca.

De economische groei van Marokko bedroeg de afgelopen 10 jaar gemiddeld zo'n 4%. Het land is inmiddels uitgegroeid tot de 6e economie van Afrika. Met ruim 65.000 bedrijven en 170.000 werknemers speelt de transport- en logistieke sector een centrale rol in deze economische ontwikkeling.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Voor de komende jaren wordt een verdere groei in het (inter)nationale transport van en naar Marokko verwacht. Dit biedt interessante ondernemerskansen voor Nederlandse bedrijven uit de sectoren transport en logistiek.

Logismed 2019

Tijdens de missie bezoekt u de beurs Logismed 2019Externe link in Casablanca, een stad met ruim 3 miljoen inwoners en daarmee het economische hart van Marokko. Naast het beursbezoek bestaat het programma uit bedrijfsbezoeken, workshops, een netwerklunch, b2b-matchmaking en een stadstour door Casablanca.

Kosten en deelname

Meld u aanExterne link via de website van MEYS Emerging Markets Research voor deelname aan deze missie. Dit kan tot en met 22 maart. Deelname kost € 750, exclusief btw. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

De Starters International Business (SIB) missievoucherExterne link van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is van toepassing op deze handelsmissie.

Meer informatie over de handelsmissie vindt u op de website van MEYS Emerging Markets ResearchExterne link.

Meer informatie

Heeft u nog vragen?

Neem voor inhoudelijke vragen contact op met:Marco RensmaE: info@meys.euExterne linkT: +31 (0)6 12 79 25 60

Neem voor organisatorische vragen contact op met:Judith WennekersE: judith.wennekers@rvo.nlExterne linkT: 088 042 12 34

Organisatie

De handelsmissie naar de 8ste editie van de beurs wordt georganiseerd door MEYS Emerging Markets Reseach en haar lokale partner Harvard Consulting. De Marokkaanse brancheorganisatie AFFM, RVO.nl en de Nederlandse ambassade in Rabat ondersteunen deze missie.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

OFEC, Direction Générale Foire International de Casablanca
Rue Boukraa, Sidi Belyout
20000 Casablanca

Datum

Di 9 apr 2019 - 11 apr 2019

Kosten

  • Aanmelden kan tot en met 22 maart
  • Deelname kost € 750 (excl. btw)
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening
  • SIB Missievoucher is van toepassing