Zoeken

Handelsmissie Offshore Wind naar de IPF Offshore Wind Conference & Exhibition 2023 in de VS

In de Verenigde Staten worden overal langs de oostkust windparken op zee ontwikkeld. Ook aan de zuidkust (de Golf van Mexico) en de westkust (drijvende windparken bij Californië) komt de planontwikkeling op gang. De regering Biden wil voor 2030 in totaal 30 gigawatt elektriciteit opwekken via windparken op zee. De ambities voor na 2030 zijn zelfs nog groter.

Netherlands Lounge tijdens IPF 2023

Tijdens de IPF 2023 organiseren het Consulaat-Generaal in New York, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en Holland Home of Wind Energy (HHWE) de Netherlands Lounge. Dit is in het kader van het Partners for International Business (PIB Offshore Wind USA) programma, maar ook niet-PIB USA leden zijn van harte welkom om deel te nemen.

Als u deelneemt aan de Netherlands Lounge kunt u in contact komen met Amerikaanse offshore windbedrijven, met een focus op belangrijke offshore wind stakeholders uit de staten aan de oostkust van de VS. Daarnaast is er een aanvullend programma voor u in Baltimore en omgeving rondom een aantal relevante offshore windthema’s. Meer informatie hierover volgt.

Aanmelden

U kunt zich niet meer aanmelden. Dit kon tot en met 10 februari 2023.

Meer informatie

Heeft u vragen over deze handelsmissie? Neem dan contact op met:

Deze missie wordt georganiseerd door het Nederlandse Consulaat in New York, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en Holland Home of Wind Energy (HHWE) in het kader van Wind and Water Works (WWW). WWW is het platform dat is opgericht door RVO, HHWE, NWEA, NMT en IRO en heeft tot doel de Nederlandse offshore wind sector te promoten in het buitenland.

De Netherlands Lounge wordt mede ondersteund door het SIB-programma.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1