Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Holland Paviljoen op de IE Expo Shanghai 2019

Houdt u zich bezig met technologische oplossingen voor milieuvraagstukken op het gebied van water, afval, lucht en grond? Neem dan van 15 tot en met 17 april deel aan het Holland Paviljoen tijdens de IE Expo in Shanghai.

In een land waar de groeiende vraag naar milieutechnische oplossingen het aanbod overstijgt, staat de Chinese milieusector voor grote uitdagingen.

Wij staan op de IE Expo ChinaExterne link met 2 Holland Paviljoens: één in de 'water'-hal en één in de internationale hal. Door met uw bedrijf aan te sluiten bij een Holland Paviljoen krijgt u de mogelijkheid om lokale partners te vinden en voet aan de grond te krijgen in de Chinese markt.

Milieumaatregelen

China heeft steeds meer water nodig om aan de groeiende vraag van de bevolking te kunnen voldoen. De normen voor schoon drinkwater zijn aangepast aan internationale standaarden. Lokale overheden moeten zich daarom inspannen om hun milieumaatregelen te verbeteren.

Normen voor milieuverontreiniging worden steeds strenger. De Chinese overheid realiseert zich dat deze uitdagingen vragen om versoepeling in de milieusector en het toelaten van buitenlandse technologie en expertise.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Nederland blinkt uit op het gebied van milieutechnologie. Er liggen kansen over de hele breedte van deze sector, zowel bij het winnen, zuiveren, distribueren en het gebruik van (industrieel afval)water, als bij bodem- en luchtzuivering.

Meer informatie over de ontwikkelingen van deze sector in China vindt u in onderstaand rapport en artikelen:

Holland Paviljoen

Deelname aan het Holland Paviljoen biedt:

 • minimaal 6 m2 met herkenbare Holland Branding in 1 van de 2 Holland Paviljoens (in de internationale hal of in de 'water'-hal)
 • bijeenkomst voor vertrek over de do's-and-don'ts van een Chinees beursbezoek
 • welkomstdiner met het Nederlandse consulaat-generaal in Shanghai
 • deelname aan het Holland Water Seminar tijdens de beurs, georganiseerd door het Nederlandse Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
 • de mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren tijdens een pitch-event op de beurs, gevolgd door een netwerkbijeenkomst in het Holland Paviljoen
 • vermelding van uw bedrijfsprofiel in een tweetalig bedrijvenoverzicht
 • vermelding in media-uitingen in Nederland en China
 • optioneel: deelname aan een verkennend bezoek aan Yixing, een regio waar vraag is naar Nederlandse oplossingen op het gebied van water- en milieutechnologie. In deze regio zijn meer dan 1.500 milieutechnische bedrijven gevestigd; het is een enorme kans voor Nederlandse bedrijven om markttoegang te krijgen.

Kosten

Een standaard stand van 6 m2 in het Holland Paviljoen kost € 3.500. De stand is volledig ontworpen en gereed om uw bedrijf te presenteren voor de start van de beurs. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Deelname aan de optionele reis naar Yixing kost € 1.500. Dit is inclusief heen- en terugreis in een luxe touringcar, accommodatie en maaltijden. Het bezoek duurt 3 dagen en vindt aansluitend op de beurs plaats van 18 tot en met 20 april. Tijdens het bezoek staan ontmoetingen met Chinese bedrijven en (semi-)overheid centraal.

Meer informatie

Wilt u deelnemen aan het Holland Paviljoen? Meld u dan aan per e-mail Externe linkvóór 6 maart.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Judith van de BovenkampInternational Trade Development bij Oost NLE: judith.vandebovenkamp@oostnl.nlExterne linkT: 06 18 41 67 49

Organisatie

GO4EXPORT, Campfac, BOM, de Infrastructuur & Milieuraad van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en het economisch netwerk in China (de Nederlandse ambassade in Peking, consultaat-generaal in Shanghai en de Netherlands Business Support Offices) organiseren in samenwerking met partners binnen Trade & Innovate NL de 2 Holland Paviljoens en randactiviteiten.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Shanghai New International Expo Center (SNIEC)
2345 Longyang Road, Pudong New Area
201204 Shanghai

Datum

Ma 15 apr 2019 - 17 apr 2019

Kosten

 • Meld u aan per e-mail vóór 6 maart
 • Een stand van 6 m2 kost € 3.500
 • Optionele handelsmissie naar Yixing kost € 1.500