Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Holland Paviljoen op de International Poultry Expo 2019 in Pakistan

Doet u zaken in de pluimveesector? Pluimvee is één van de meest dynamische en goed georganiseerde sectoren in Pakistan, een land met ruim 200 miljoen inwoners. Kom daarom naar de International Poultry Expo (IPEX) in Lahore op 13 tot en met 15 september.

International Poultry Expo

IPEX is de grootste jaarlijkse pluimvee-beurs in Pakistan en wordt al sinds 1988 georganiseerd. Het brengt producenten, pluimveehouders, broederijhouders en andere belanghebbenden samen. De Nederlandse ambassade in Pakistan wil nu een paviljoen organiseren op deze expo.

Holland Paviljoen

Bij voldoende belangstelling van Nederlandse bedrijven (minstens 5) organiseert de ambassade in Pakistan het Holland Paviljoen. Er hebben zich nu al 3 Nederlandse bedrijven aangemeld. Wilt u ook deelnemen aan het Holland Paviljoen? Meld u aan vóór 2 augustus.

Kansen voor Nederlandse ondernemers

Pakistan is met ruim 200 miljoen inwoners het zesde land ter wereld. Het land heeft een bevolkingsgroei van 2%. De groeiende stedelijke middenklasse consumeert steeds meer verwerkt voedsel en fastfood. De fastfoodsector groeit jaarlijks met 21%.

De pluimveesector groeit met 10-12% per jaar en is goed georganiseerd, in vergelijking met andere landen in de regio. Daarom is de markt vrij makkelijk te betreden. Daarmaast spreekt de Pakistaanse bevolking goed Engels.

Pakistan biedt dus kansen voor Nederlandse ondernemers, vooral nu de veiligheidssituatie in het land sterk is verbeterd.

Deelname en kosten

Meld u aan per e-mailExterne link, vóór 2 augustus. Deelname aan het Holland Paviljoen is gratis.

Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. U betaalt ook uw eigen promotiemateriaal, huur van LED-scherm etc. Dit zal uitkomen rond de € 250.

Meer informatie

Meer informatie over de expo vindt u op de website van de International Poultry ExpoExterne link.

Voor vragen over het Holland Paviljoen neemt u contact op met:

Winnie van der WalE: isl-ea@minbuza.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Meerdaags event

Kosten

  • Aanmelden vóór 2 augustus 2019
  • Deelname Holland Paviljoen is gratis bij voldoende interesse Nederlandse bedrijven (minstens 5)
  • Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening