Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Koop of bewonder reptielen op de Slangendag

Heeft u een slang of wilt u een kopen? Kom naar de slangendag om verschillende soorten te bewonderen. Op deze beurs zijn meer dan 200 standhouders, waaronder wijzelf.

Uitleg regels kopen en hebben slangen

Ziet u een mooie slang of ander reptiel dat u wilt kopen? Vraag dan aan ons wat de regels zijn. Wij leggen u uit welke CITES-papieren u nodig heeft. En wat de regels zijn voor het hebben van reptielen. Wij helpen u graag.

Onderdelen voor terrariums en voedseldieren

Er staan ook andere organisaties en verenigingen op de beurs. Er zijn handelaren en hobbyisten die verschillende producten verkopen. Bijvoorbeeld boeken, onderdelen voor terrariums en voedseldieren. Of wilt u oude Litteratura Serpentium tijdschriften kopen? Sla uw slag op de Slangendag!

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Datum

Zo 13 okt 2019

Tijd

10:00 - 16:30 uur

Kosten

Deelname is gratis voor leden van de Europese Slangen Vereniging (ESV).Bent u lid van de ESV? In de tweede edititie van het tijdschrift Litteratura Serpentium zit een toegangsbewijs. Neem dit mee. Hiermee mag u gratis naar binnen.Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen als er een volwassene bij is. Niet-leden betalen € 8,00. Hiervan is €0,50 voor onderzoek naar reptielen en amfibieën.