Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Matchmaking tijdens de Hannover Messe 2019

Bent u op zoek naar internationale zakenpartners op het gebied van slim en energie-efficiënt produceren, duurzame energie en mobiliteit? En brengt u een bezoek aan de Hannover Messe? Maak dan gebruik van de matchmaking die het Enterprise Europe Network (EEN) organiseert van 1 tot en met 4 april.

Voor wie?

Het evenement richt zich op (innovatieve) mkb-bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van slim energie-efficiënt produceren, duurzame energie en mobiliteit. Op de website van de Hannover Messe 2019Externe link vindt u een uitgebreide lijst van onderwerpen. Deze matchmaking biedt u de ideale gelegenheid om op een efficiënte manier internationale zakenpartners te vinden.

Hoe werkt matchmaking?

Op de website van de Hannover Messe kunt u zich aanmelden met een kort profiel. Externe linkU geeft aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden. Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden en kunt u afspraken inboeken.

Gesprekken

Ongeveer 1 week voor de bijeenkomst ontvangt u uw gespreksschema. De gesprekken duren maximaal 20 minuten. Zo kunt u in 4 dagen met meerdere potentiële klanten of partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Interessante gesprekken zet u later voort op de beurs, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Als u eerder heeft deelgenomen aan matchmakingsbijeenkomsten via Enterprise Europe Network, dan kunnen wij uw oude profiel opnieuw voor u zichtbaar maken.

Deelname

Meld u vóór 1 maart aanExterne link voor gratis toegang. Daarna kost een toegangskaart € 119. Registratie kan tot 17 maart.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Kees MokveldE: kees.mokveld@rvo.nlExterne link

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Hannover Messe, Hal 2
Messegelände
30521 Hannover

Datum

Ma 1 apr 2019 - 4 apr 2019

Kosten

  • Gratis toegang bij inschrijving vóór 1 maart
  • Na 15 februari kost een toegangskaart € 119
  • Registreren kan tot 17 maart