Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Realiseer uw internationale ambities met PIB en DHI

Bent u mkb'er met internationale ambities of wilt u in het buitenland een project uitvoeren? Kom dan op 17 september naar de DHI- en PIB-bijeenkomst in Eindhoven. Op die dag leert u alles over de DHI-subsidieregeling (demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsprojecten) en het PIB-programma (Partners for International Business).

Wat kan DHI voor u als ondernemer betekenen?

DHI is bedoeld voor mkb'ers in Nederland die interesse hebben in buitenlandse markten. Wilt u in het buitenland een project uitvoeren, investeren in een onderneming, of mogelijke afnemers overtuigen van uw technologie? Dan kan deze subsidieregeling handig voor u zijn.

Meer weten? Kijk op onze pagina over DHIExterne link. Wilt u weten hoe andere ondernemers de DHI-regeling inzetten? Lees dan meer over hun ervaringen en tipsExterne link.

Wat kan PIB voor u als ondernemer betekenen?

Het PIB-programma helpt Nederlandse bedrijven die internationaal willen ondernemen. Als u samenwerkt met andere bedrijven uit uw sector en met de Nederlandse overheid kunt u sterker staan. Voor de uitvoering van het PIB-programma zet de overheid onder meer het buitenlandnetwerkExterne link (waaronder ambassades en consulaten) in.

Meer weten? Kijk op onze pagina over het PIB-programmaExterne link. Onderaan de pagina staan voorbeelden van een aantal clusters die eerder hebben meegedaan.

Programma (onder voorbehoud)

TijdOnderdeel
14:30 - 15:00 uurInloop
15:00 - 15:15 uurOpening
15:15 - 16:00 uurPaneldiscussie
16:00 - 16:15 uurPauze
16:15 - 16:55 uurBreak-outsessie DHI / Break-outsessie PIB (ronde 1)
17:00 - 17:40 uurBreak-outsessie PIB / Break-outsessie DHI (ronde 2)
17:00 - 18:00 uurSpeeddaten met DHI-adviseurs
AansluitendNetwerkborrel

Deelnemen en kosten

Meld u aanExterne link vóór 13 september. Deelname is gratis. Bij no-show zonder afmelding betaalt u € 75.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Regonda Bierens, adviseur Partnerships en Subsidies bij de Rijksdienst voor Ondernemend NederlandE: regonda.bierens@rvo.nlExterne linkT: 088 042 1424

Organisatie

Deze bijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), Brainport Eindhoven en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM).

Mogelijk gemaakt door Trade & Innovate NL

Trade & Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties dat Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Trade & Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema's daarbij is Smart Cities.Logo Trade and Innovate

Lees meer op de website van Trade & Innovate NLExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

High Tech Campus
High Tech Campus 1
5656 AE Eindhoven

Datum

Di 17 sep 2019 14:30 uur

Kosten

  • Meld u aan vóór 13 september
  • Deelname is gratis
  • Bij no-show zonder afmelding betaalt u € 75