Save the date: handelsmissie groente- en fruitteelt in Brazilië

Bent u actief in duurzame landbouw, met name in de groente- en fruitteelt? En bent u op zoek naar zakenpartners in Brazilië? Reserveer dan nu alvast een plek in uw agenda voor de handelsmissie naar Brazilië, van 19 tot en met 24 juni 2022.

Tijdens deze fysieke handelsmissie bezoekt u 2 plekken in Brazilië: Minas Gerais en São Paulo. Een van de activiteiten in São Paulo is een bezoek aan de beurs Hortitec in Holambra. Hortitec is een beurs gericht op de tuinbouw, beschermde teelten en intensieve gewassen.

Voor wie?

Deze handelsmissie is interessant voor Nederlandse ondernemers die actief zijn in duurzame landbouw – met name in de groente- en fruitteelt – en die zaken willen doen in Brazilië.

Waarom meedoen?

In de Braziliaanse landbouwsector is veel behoefte aan kennis. Met name in de groente- en fruitteelt is kennis nodig van modernisering van de productie, van logistiek (voedselverliezen zijn hoog) en van verduurzaming. Dit biedt kansen voor Nederlandse ondernemers die in deze sector bezig zijn met innovatie en duurzaamheid.

Deelname en kosten

Wilt u mee op handelsmissie naar Brazilië? Reserveer dan 19 t/m 24 juni 2022 in uw agenda. De exacte aanmelddata zijn nog niet bekend. Wij houden u hiervan op de hoogte. Deelname kost € 500 exclusief btw per deelnemend bedrijf.

Houd ook onze evenementenkalender in de gaten, volg ons op Twitter of via de wekelijkse RVO-nieuwsbrief.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Paul van de Logt, Landbouwraad te BrasìliaE: paul-vande.logt@minbuza.nl

Organisatie

Deze handelsmissie wordt georganiseerd door de Nederlandse ambassade in Brasília, in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Opdrachtgever is het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Minas Gerais, São Paulo, Brazilië

Datum

Zo 19 jun 2022 - 24 jun 2022

Tijd

9:00 uur

  • Save the date: 19 t/m 24 juni
  • Deelname kost € 500 excl. btw per bedrijf
Direct aanmelden