Save the Dates voor Groene Peper: hét duurzaamheidsevent voor het onderwijs

Groene Peper is terug. Groene Peper inspireert studenten docenten en anderen binnen het vervolgonderwijs met vier dagen online sessies op: dinsdag 25, woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 mei 2021. De deelnemers doen kennis en inspiratie op en leren mensen kennen die net als zij bezig zijn met duurzaamheid. 'Connect for green impact'.

Iedereen binnen het vervolgonderwijs met interesse in duurzaamheid en alles wat daarbij komt kijken is welkom. In het programma is er specifieke aandacht voor de rol van digitalisering binnen duurzaamheid. Het evenement is daarom interessant voor onder andere facilitair managers, IT-coördinatoren, hoogleraren en studenten.

Het thema: De Groene Reset

De COVID-19-crisis heeft onze wereld op z’n kop gezet. Niet (duurzaam) mogen reizen, een avondklok, minder sociale contacten en online les. Aan de andere kant zagen we de natuur weer opleven en de CO2-concentraties dalen in grote steden. Het geeft te nadenken: is COVID-19 ook het moment om de wereld duurzamer te resetten? Kunnen we groen de coronacrisis uit? Groene Peper staat daarom dit jaar in het teken van De Groene Reset.

De host: Helicon

De host van dit jaar is Helicon MBO Tilburg. Hier is veel aandacht voor duurzaamheid binnen het onderwijsaanbod. Studenten kunnen bijvoorbeeld een opleiding volgen tot Adviseur Duurzame Leefomgeving. Er zijn verschillende specialisaties voor studenten om zich binnen die opleiding te verdiepen in een onderwerp.

De sessies van vorig jaar zijn nog terug te zien! Bekijk de webinars van 2020.

Aanmelden

Het programma is nog in de maak. Aanmelden kan al wel. Meld je aan via het online aanmeldformulier.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Di 25 mei 2021 - 28 mei 2021

Gratis

Direct aanmelden