Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Smart Cities-missie naar Taiwan

Heeft uw bedrijf innovatieve Smart City-oplossingen? Bent u klaar voor uitbreiding naar Azië? Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met Taiwanese bedrijven, steden en onderzoeks-instituten, of de markt verkennen? Ga dan van 25 tot en met 29 maart mee met de Smart Cities-missie naar Taiwan.

U bezoekt een van de grootste Smart City-evenementen in Azië: de Smart City Summit en Expo in Taiwan. Jan van Zanen, burgemeester van Utrecht, leidt deze missie.

Voor wie

De Nederlandse delegatie bestaat uit innovatieve Nederlandse bedrijven die hun export richting Taiwan en Azië willen gaan starten, of juist een extra boost willen geven. De missie staat open voor bedrijven die verschilllende innovatieve stedelijke oplossingen hebben ontwikkeld en focust zich specifiek op bedrijven met slimme oplossingen/services op het gebied van smart mobility, smart healthcare en smart environment.

Smart City Summit

Een bezoek aan de Smart City Summit is onderdeel van de missie. Meer dan 30.000 bezoekers ontmoeten elkaar tijdens dit evenement met zijn vele forums, matchmaking en netwerkevenementen. Smart City Summit brengt naast alle belangrijke Taiwanese steden en technologiebedrijven ook vele internationale steden, voornamelijk uit Aziatische landen, samen.

Burgemeester van Utrecht leidt de delegatie

Jan van Zanen, burgemeester van Utrecht, leidt de delegatie naar Taiwan en ondersteunt de deelnemende bedrijven en onderzoeksinstituten tijdens deze missie. Vooral bij de bezoeken aan de Taiwanese steden Taipei, Taichung en Taoyuan, die actief op zoek zijn naar nieuwe Smart City-oplossingen, is de aanwezigheid van de burgemeester van grote waarde.

De sleutelrol van Taiwan

Taiwan speelt een sleutelrol in de wereldwijde hightech supply chain en is dé plaats voor productie van elektronica. Zo zijn Taiwanese bedrijven bijvoorbeeld verantwoordelijk voor bijna 90% van de computerchips wereldwijd. Door de centrale ligging in Azië, functioneert Taiwan ook als een hub voor buitenlandse bedrijven richting de grotere Aziatische markt, en dan met name het Chinese vasteland. De Taiwanese overheid zet zich in om Smart City-oplossingen toe te passen in haar grote steden door middel van verschillende experimenten en doelstellingen.

Taiwan is als toegangspoort naar de Aziatische markt perfect gepositioneerd voor Nederlandse bedrijven om strategische partnerschappen aan te gaan met Taiwanese techbedrijven om Smart City-producten en -diensten op de Taiwanese/Aziatische markt te brengen.

Kosten en deelname

Meld u aanExterne link vóór 18 februari. Deelname kost per organisatie € 500, exclusief btw. Iedere extra deelnemer betaalt € 250.

Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

Informatiebijeenkomst

Op 24 januari aanstaande is een informatiebijeenkomst voor deze missie gepland van 16:00–18:00 uur in Utrecht.

Bekijk het programma van deze bijeenkomstExterne link of meld u direct aan per e-mailExterne link.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over deze Smart Cities-missieExterne link op de website van Utrecht Region.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Roel Francken, Utrecht RegionT: 06 5733 8928E: roel.franken@utrechtregion.comExterne link

Organisatie

De organisatie van deze missie is in handen van Utrecht Region, in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het Netherlands Trade and Investment office in Taiwan.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Taipei

Datum

Ma 25 mrt 2019 - 29 mrt 2019

Kosten

  • Aanmelden vóór 18 februari
  • Deelname kost € 500 excl. btw per organisatie. Iedere extra deelnemer betaalt € 250
  • Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening